Biografie

Ik studeerde Forensische Criminologie in Leiden en Wildlife Management in Leeuwarden, werkte als junior onderzoeker bij het MIKE (Monitoring the Illegal Killing of Elephants) programma van de Verenigde Naties in Kenia, was Capacity Building Coordinator bij de Europese Vereniging van Dierentuinen en had een vaste baan als docent en studentbegeleider bij de opleidingen Forenisch Laboratorium Onderzoek en Wildlife Management aan een hogeschool in Leeuwarden.

Na jarenlang geturnd en gedanst te hebben, kreeg ik mijn eerste yogalessen in 2010 en sinds 2015 volg ik de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Daarnaast volgde ik een opleiding Ayurvedische (Yoga) Massage, een cursus Yoga voor Ouderen en verschillende workshops in diverse yogastijlen (onder meer Sivananda yoga (in India) en Vinyasa yoga). In 2015 ben ik begonnen met het geven van BodyBalance-lessen en yogalessen (voor volwassenen, studenten en kinderen) en sinds 2018 ben ik de trotse oprichtster en eigenaresse van Van Nature Yoga. Hier geef ik yogalessen, maar daarnaast ook ayurvedische massages, diverse yogaworkshops in de natuur (zoals Yoga op het Wad en dit jaar voor het eerst ook twee Yoga & Paardrijweken in Frankrijk) en deel ik verhalen over mijn yogabeoefening en mijn werk in de natuurbescherming.

In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen, speel ik dwarsfluit, rijd ik paard, lees en schrijf ik en ben ik wadgids bij de Waddenvereniging.

Natascha

en_GB
nl_NL en_GB