Yogalessen

Ben je op zoek naar een moment voor jezelf of een plek om tot rust te komen en vraag je je wellicht af of yoga iets voor je is? Kom dan gerust langst voor een kennismakingsles. Yoga is een persoonlijk pad, het is voor iedereen anders. Of je nu de behoefte hebt aan meer rust, aan meer kracht of souplesse, of meer balans wilt tussen lichaam en geest, tussen hoofd en hart, voel je welkom om te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen.

De yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk, met en zonder yogaervaring, jong en oud. Instromen kan op ieder gewenst moment.

Lestijden en locatie

Dinsdag 19.15-20.30 uur

* Bij voldoende interesse, en wanneer het weer het toelaat, zal het lesaanbod verder uitgebreid worden. Dus neem vooral contact op als er nu geen geschikt tijdstip voor je bij zit.

De yogales wordt momenteel gegeven in een yurt op het terrein van Stichting Frijlan. Op de locatie zijn yogamatten, kussens en dekens aanwezig, maar uiteraard kun je ook een eigen mat en/of deken meenemen. Draag tijdens de les kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen en neem een warme trui en sokken mee om aan te trekken, zodat je tijdens de eindontspanning warm blijft.

Na de les drinken we met elkaar nog een kopje thee.

Stichting Frijlan
Boksumerdyk 5
9084 AA Goutum

Zet jij je eerste, of een volgende stap, op jouw yogapad? Klik op de button om je aan te melden voor een kennismakingsles.

en_GB
nl_NL en_GB